E finalmente aqui está a minha primeira receita! Super simples, super rápida, super deliciosa! Espero que gostem!! :)
Pão de Alho
Ingredientes:- Pão isento de glúten
- 6 dentes de alho (depende da quantidade de pão - neste caso foi o que ulilizei para uma baguete de tamanho médio *)
- 6 colheres de sopa de azeite extra virgem (*)
- Queijo ralado
- Oregãos
- Cortar o alhos em pedaços pequeninos;
- Adicionar o azeite;
- Levar ao fogão e deixar até o alho começar a alourar;
- Cortar o pão em fatias;
- Colocar a mistura de azeite e alho por cima do pão;
- Adicionar o queijo e, por fim, os oregãos;
- Levar ao forno a 180ºC por 15 minutos.
And finally here it is my first recipe! Super simple, super quick, super delicious! Hope you enjoy it!! :)
Garlic Bread
Ingredients:
- Gluten free bread
- 6 garlic cloves (this number depends on the amount of bread that you will be using - in this case I have used a medium size baguette *)
- 6 soup spoons of extra virgin olive oil (*)
- Grated cheese
- Oreganos
- Cut the garlic into little pieces;
- Add the olive oil;
- Place it on the stove until the garlic starts getting a golden colour;
- Cut the bread;
- Place the mixture of olive oil and garlic on the bread;
- Add the grated cheese and, finally, the oreganos;
- Place it into the oven at 180ºC for 15 minutes.
Preparation
Meal suggestion
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