Saturday, 18 July 2015

Recipe | Garlic Bread

In Portuguese

 E finalmente aqui está a minha primeira receita! Super simples, super rápida, super deliciosa! Espero que gostem!! :)

Pão de Alho
Ingredientes:
  • Pão isento de glúten
  • 6 dentes de alho (depende da quantidade de pão - neste caso foi o que ulilizei para uma baguete de tamanho médio *)
  • 6 colheres de sopa de azeite extra virgem (*)
  • Queijo ralado
  • Oregãos
Preparação:

  1. Cortar o alhos em pedaços pequeninos;
  2. Adicionar o azeite;
  3. Levar ao fogão e deixar até o alho começar a alourar;
  4. Cortar o pão em fatias;
  5. Colocar a mistura de azeite e alho por cima do pão;
  6. Adicionar o queijo e, por fim, os oregãos;
  7. Levar ao forno a 180ºC por 15 minutos.
In English  

And finally here it is my first recipe! Super simple, super quick, super delicious! Hope you enjoy it!! :)

Garlic Bread
Ingredients:
  • Gluten free bread
  • 6 garlic cloves (this number depends on the amount of bread that you will be using - in this case I have used a medium size baguette *)
  • 6 soup spoons of extra virgin olive oil (*)
  • Grated cheese
  •  Oreganos
Method: 
  1. Cut the garlic into little pieces;
  2. Add the olive oil;
  3. Place it on the stove until the garlic starts getting a golden colour;
  4. Cut the bread;
  5. Place the mixture of olive oil and garlic on the bread;
  6. Add the grated cheese and, finally, the oreganos;
  7. Place it into the oven at 180ºC for 15 minutes. 







Preparation









Meal suggestion




 

No comments:

Post a Comment