In Portuguese
Hoje deixo-vos uma receita de Panquecas Americanas, super simples, super rápida e super deliciosa!!!
Vale a pena experimentar! :)
As fotos são escassas...adivinhem porquê?! =D
Ingredientes
- 1.5 copo de farinha Bob's Red Mill (1 to 1 baking flour)
- 3 colheres de sobremesa de fermento
- 1 pitada de sal
- 1 colher de sopa de mel
- 1 colher de sobremesa de extrato de baunilha
- 1+1/4 copos de leite (usei leite sem lactose)
- 1 ovo
- 3 colheres de sopa de manteiga derretida
Preparação
- Juntar primeiro os ingredientes secos (farinha, fermento, sal, açúcar e a baunilha);
- Adicionar o leite, o ovo e a manteiga derretida;
- Mexer bem até a mistura ficar homogénea;
- Adicionar um pouco da manteiga derretida numa frigideira;
- Com a ajuda de um cace (concha) colocar a massa na frigideira, virando sempre que necessário.
In English
Today I leave you with a recipe for American Pancakes, super simple, super fast and super delicious!!!
Definitely worth checking out! :)
I'm sorry that I don't have many pictures... guess why?! =D
Ingredients
- 1.5 cup of Bob's Red Mill 1 to 1 baking flour
- 3 dstspn of baking powder
- 1 pinch of salt
- 1 tblsp of honey
- 1 dstspn vanilla extract
- 1 + 1/4 cups of lactose free milk
- 1 egg
- 3 tblsp of melted butter
Method
- Add first the dry ingredients (flour, baking powder, salt, sugar and vanilla);
- Add the milk, the egg and the melted butter;
- Stir well until the mixture is homogeneous;
- Add a little of the melted butter in a frying pan;
- With the help of a ladle put the dough in the pan, turning when necessary.
PS: You can eat it with whatever you prefer. In this case I've added organic Maple Syrup from M&S with raspberries and blueberries. :)
Que bom aspecto 😋
ReplyDeleteObrigada!! :))
ReplyDelete